Yıl:2024
Sayı:598
Başkan Altuğ “Hiçbir Organize Sanayi Bölgemizde Sanayici ve Üretici Olmayan Hiçbir Firmaya Yer Verilmedi”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs Ayı Meclis toplantısında Meclis Üyelerinin Söğütlü OSB ile ilgili değerlendirmelerinin ardından konuşan Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi;
Gerçek yatırımcıya kapımız sonuna kadar açık
“Söğütlü OSB’de diğer OSB’ler gibi kurulma çalışmalarını yür&uum...     Haberin devamı...
SATSO Ekibi Dragon Boat Festivali'nden İki Kupayla Döndü
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası şehrin çeşitli alanlarda kültürel ve sportif faaliyetlerine katkı sunmaya devam ediyor.
Hafta sonu Sapanca gölü kıyısında fuar alanında gerçekleşen 2024 Dragon Boat Festivali’ne Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası da, Yönetim Kurulu üyeleri, Genç ve Kadın Girişimciler icra komitesi üyeleri ve SATSO çalışanlarından oluşan iki grupla katıldı.
T&...     Haberin devamı...
SATSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında Gerçekleştirildi
Başkan Altuğ; “Çalışan nüfusumuz her geçen gün azalıyor”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Erdem Ercan Başkanlığında Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımıyla Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
&...     Haberin devamı...
SATSO'nun Hizmette 107. Yılı
SATSO’nun  Hizmette 107. Yılı
31 Mayıs 1917 tarihinde 13 müteşebbis tarafından kurulan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (ilk kurulduğu adıyla Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası), üyelerine ve şehrine hizmette 107’nci yılını kutluyor.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, yayımladığı kutlama mesajında SATSO’nun bir asrı aşan tarihinde hizmetleriyle, köklü duruşu ve sor...     Haberin devamı...
Yabancı Uyruklu Öğrenciler SATSO MSA'da Türk Mutfağı Lezzetlerini Deneyimledi
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan SATSO Mutfak Sanatları Akademisi Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin katıldığı güzel bir workshop’a ev sahipliği yaptı.
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında Sakarya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile Sakarya Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleşen “Karnıyarık Yemeği Atölyesi öğrenciler t...     Haberin devamı...

[{HTMLVIEW}][{UNSUBSCRIBE}]